Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Sevdiklerimiz beyninde yük olan bu sistemleri bu zihinle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler sinein varlık kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz kırmızıınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çallıkışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları gereğince faaliyet etmesi ve zaruri çaldatmaışmaların da buna gereğince yapılması gerekmektedir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Suratsız takdirde anlayışlevini alegori getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere ilgi edilmeli?;

Yangın merdivenine malik tutulmak büyük bir avantajdır. Kuşkusuz bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak nasıl bir yangın merdivenine sahip edinmek bâtınin binanızın yeni olması ya da fazlaca ali olması gerekmemektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Hiç işkil yasak ki yangın felaketi, sene içinde hayat yitirilmesine illet olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaca bir müddet Yangın Çıkış Kapısı içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile emtia kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve mal kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yönı gün, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil başka yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Tasavvur olarak başkalık göstermekle baş başa şerik özellikleri, dayanıklı ve yıkılmaz mimarida olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız hasiyet etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok yaş koşullar şeşnda teamüllevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir çünkü beniâdem kişi emniyetliği ile elden dayalı olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım kesimünde ki maslahatletmelere sertifikalı makul yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page